its millennial time.png
 

Voor Young Professionals: van abstract naar concreet.

Programma

Lukt het niet om tot de ander door te dringen wanneer jij feedback geeft? Denk jij ‘laat maar’ als je voor de zoveelste keer met goede oplossingen komt en het wordt niet opgepakt? Of heb jij een slechte beoordeling over je gedrag, maar je doet je werk goed? 
Dan is deze training precies wat jij nodig hebt.

Jij kan snel schakelen en hebt snel door wat er om je heen gebeurt. Je bent bijvoorbeeld bezig hoe processen en procedures simpeler en effectiever kunnen. Maar bij het communiceren daarover loop je geregeld tegen strubbelingen aan, omdat je niet goed concreet kan maken wat er precies gebeurt en om mensen met jouw gedachte mee te krijgen in wat jij bedoelt. In 1e instantie ga je hieraan voorbij en focus je je op het doel en resultaat. Je gaat ervan uit dat het “aan de ander” ligt. Maar al snel komen vaker deze situaties terug en ervaar je irritaties en frustraties. 

aanhalingstekens.png
 

Een recente deelnemer:   

"Ik heb "It's Millennial Time" als zeer waardevol ervaren. De kracht van deze training heeft er voor mij in gezeten dat het mij écht in beweging heeft gezet om mijn manier van doen verder te onderzoeken. Bij mijzelf zie ik en merk ik daadwerkelijk een verbetering in de wijze waarop ik communiceer. De verbetering zit hem in dat ik mij nu bewuster met mijn communicatie om ga ten opzichte van vóór deze training. De training is zowel laagdrempelig als diepgaand. De oefeningen zijn vrij gemakkelijk  om mee aan de slag te gaan. Tegelijkertijd leveren ze concreet veel en haal je er veel lering en inzichten uit."   

 
aanhalingstekens.png

In deze 2 daagse training staan jouw talenten, kwaliteiten en ontwikkeling centraal. En door deze effectiever in te zetten vergroot je jouw invloed en behaal je de resultaten die jij voor ogen hebt. Situaties uit de praktijk zijn de leidraad. Middels bewustwording, oefeningen, reflectie en opdrachten krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de samenwerking met collega's en leidinggevenden.   Je leert van én met elkaar. 

Van ambitie naar succes.
In een persoonlijke setting van max 10 personen ontwikkel je je visie, persoonlijk effectiviteit, gesprekstechnieken en time management. Als onderdeel van de cursus stel je jouw leerdoelen op waarmee je aan de slag gaat. Deze leerdoelen kunnen bijvoorbeeld aansluiten bij de jaar afspraken van je werk of als input voor je Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Voorbeelden persoonlijke leerdoelen oa.:

  • Ik wil mijn persoonlijke effectiviteit vergroten
  • Ik kan geïrriteerd of heftig op mijn collega's reageren en zie feedback vaak als kritiek.
  • Hoe ben ik baas over mijn eigen werkzaamheden en agenda?
  • Hoe kan ik mijn organisatiesensitiviteit vergroten?

Wat levert het je op?

  • Visie en persoonlijk leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Professionele en seniore houding & gedrag
  • Efficiënte communicatie en samenwerking 
  • Timemanagement en Structuur

In deze training krijg je vernieuwde inzichten, concrete handvatten en leer je technieken om “dezelfde dingen anders doen”. Daarmee behaal je effectief het resultaat dat jij wilt.

 

Trainer  Mark de Groot

Kosten  2 daagse of 3 avonden training  €1095,- ex btw.

Duur  Overdag van 9:30 - 16:00 uur;  avonden van 18:00 - 21:30 uur

Waar  In Delft of bij u op kantoor 

Groep  3 - 10 personen

Optioneel  1 op 1 coaching  |  Coaching on the job