Finestcoaching_groot.png

*WORKSHOP 1 DAG -  PERSOONLIJK LEIDERSCHAP & ONTWIKKELING *

Kom en geef je leven na de vakantie een boost!

anders-kijken-1-900x.jpg

Waarom krijg jij te maken met de uitdagingen en problemen op je werk en in het dagelijks leven?

Maar stel je eens voor dat deze situaties niet voor niets op je pad komen Dat ze je juist iets duidelijk willen maken. Dat ze je uitnodigen om anders met dezelfde situatie om te gaan. Dat je anders gaat kijken.

Want als je anders kijkt, denk je anders, benader je een situatie anders, handel je anders en krijg je andere resultaten. En tevens weet je de mensen in je omgeving te helpen: win/win!

Creëer jouw communicatiestijl om je team of collega’s op verschillende manieren aan te spreken en mee te nemen in beslissingen.

Ik geef je:

Bloem ontpoppen.jpg
 • Een dag in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Leiderschap neerzetten in de praktijk

 • We werken aan jouw mindset

 • Ontwikkelen van seniore houding & gedrag

 • Jouw doel voor de toekomst neerzetten

 • Praktische handvatten die jou zeker verder helpen

 • Feedback op maat

 • Coaching van mij

Wanneer: Ntb

Locatie: Sassenheim of Delft

Prijs van € 125,- Inclusief lunch

Schrijf je nu in: info@FinestCoaching.nl


Eigenaarschap = Leiderschap + Vertrouwen

Eigenaarschap = Leiderschap + Vertrouwen

"Finest Coaching heeft ons geholpen met de strategie, het versterken van ons teamverband en met het ontwikkelen van onze persoonlijke kwaliteiten. Hierdoor kunnen wij elkaar begrijpen en helpen. Daarnaast worden ook de persoonlijke uitdagingen bloot gelegd. Door de gebruikte techniek ga je herkennen wat je doet en bepalen wie je eigenlijk wilt zijn."

Mark heeft ervoor gezorgd dat we meer uit onszelf halen met hoe we willen zijn en willen acteren. Een echte aanrader dus!

John Dortwegt, Directeur, E-Insight

Leiding geven 2.0

Als leidinggevende ben jij dé inspirerende factor die de ‘nieuwe manier’ en verandering initieert, uitdraagt en borgt! Hierbij is het ook van belang dat niet alleen de afdeling volgens de nieuwe wijze werkt, maar vooral dat het team van managers samenwerkt aan de vernieuwing en borging. Wanneer jij de mensen inspireert met jouw visie komen zij in beweging, nemen eigenaarschap en verantwoordelijkheid en voelen zij zich gesupport bij het behalen van de doelen en resultaten.   Ga ervoor!

 • Deel je je tijd efficiënter en effectiever in op basis van de doelen en prioriteiten

 • Delegeer je werkzaamheden en problemen op een assertieve wijze.

 • Coach je mensen op hun eigenaarschap en legt de verantwoordelijkheid daar waar die hoort.

 • Draag je bij aan het verder professionaliseren van de organisatie.

 • Betere werk/privé balans

Management COACHING

Wanneer de mensen in het team ongenoegen kennen is dat niet alleen afkomstig van de medewerkers, maar ook van jou als leidinggevende. Het kan zijn dat je op zoek gaat naar antwoorden op problemen die jij ervaart in de groep.

Zeg niet meer wat ze (niet) moeten doen, maar communiceer anders en inspireer de mensen om je heen. Verleg de focus naar het (groeps)proces en creëer continuïteit en vooruitgang.

Daarmee versterk je niet alleen het eigenaarschap, maar ook het verantwoordelijkheidsgevoel en de onderlinge samenwerking en relaties in het team. 

Jouw rol als manager is veranderd van brandjes blussen en sturend naar inspirerend, coachend en strategisch!


analyseren.jpg
 

It's millennial Time!

Young professional, heb jij het idee dat jij in de verkeerde rol zit of werk doet onder je niveau? Denk jij ook ‘laat maar’ als je voor de zoveelste keer met goede oplossingen komt en mensen staan je glazig aan te kijken? Of heb jij toch een slechte beoordeling gekregen, over je gedrag, maar je doet je werk goed? 

Wil jij jij verder ontwikkelen en je niet meer laten stoppen door je omgeving? 

Dan is deze cursus precies wat jij nodig hebt!

Een recente deelnemer:  "De kracht van deze cursus heeft er voor mij in gezeten dat IK in beweging ben gekomen".

Van abstract naar concreet!

Consultants in Charge

Als consultant bevindt je je in een unieke situatie met een spanningsdriehoek van: de opdracht bij de klant – de ambitie vd eigen organisatie - je eigen ambitie. Het goed managen hiervan staat voorop. Want om als consultant aan de slag te gaan, vraagt een opdrachtgever om ‘toegevoegde’ waarde. Wat je als consultant ‘kan’ is de basis en de méérwaarde komt vanuit ‘wie je bent’ en ‘hoe je het aanpakt’.

Resultaat na de training is oa.: 

 • Eigenaarschap nemen voor de te behalen doelen en resultaten.

 • Eigen verantwoordelijkheid dragen en daarop aansprakelijk zijn.

 • Zelfstartend zijn en volwassen (senior en professioneel) te werk gaan.

  Be in Charge en maak als consultant hét verschil!


Wanneer was het dat jij als manager van je fouten mocht leren?

Als managers willen we een organisatie met mensen die niet alleen gemotiveerd zijn, maar ook flexibel en wendbaar met veranderingen. En dat ze positieve energie en zelfvertrouwen uitstralen, verantwoordelijkheid in hun werk tonen. We willen mensen die ondernemend zijn, impact maken en die eigenaarschap nemen. Hoe bereik je dat als management? Dat lukt door de mensen vertrouwen te geven en coachen op wat zij nodig hebben. Afstand te bewaren, soms je tong eraf bijten wanneer je dingen van tevoren ziet aankomen. Iemand zijn leerproces gunnen en te laten leren van zijn fouten. Want hoe eerder je fouten maakt hoe eerder je ervan leert.

IMG_8495.JPG

Leren begint bij verwarring

Wanneer je coaching volgt kan het zijn dat de dingen, waar je je bewust van wordt, je overweldigen. Dat komt omdat er dingen in beweging worden gezet, denk aan bewustwording van iets en de gevoelens die erbij komen. Dit is op zich normaal want je bent de dingen, die al een tijd doet, anders aan het bekijken en leren begint bij verwarring.
Wanneer dit bij jou gebeurt probeer dan niet te veel in dat verwarde gevoel te gaan zitten. Maar het even te laten voor wat het is, want anders kan het teveel je dag beheersen. Of schrijf het op wat je ervaart, zodat het uit je hoofd is. En dan hebben we het er de eerstvolgende keer verder over.

 


Mark de Groot - Coach | Trainer

Als Coach/Adviseur help ik directie en management met Visie, Inspiratie en Leiderschap. 

Als Coach/Trainer help ik medewerkers en professionals met het verbeteren/vergroten van eigenaarschap, teamperformance, samenwerking en persoonlijke groei.

Mijn kernwaarden zijn:

 • Krachtig - Concreet, confronterend, liefdevol en diepgang

 • Passievol - Persoonlijk, energie en positiviteit

 • Commitment - Ik ga ervoor! Jouw doel is mijn doel!

Waar sta ik voor:

 • Leiderschap bij leidinggeven

 • Vergroten meerwaarde management-medewerker

 • Groeien en professionaliseren als organisatie

 • Persoonlijke groei (Hard skills en soft skills in balans)

Door organisatiedoelen te verbinden met medewerkers creëer je leiderschap, kwaliteit en succes! 

 
Ga ervoor!

Ga ervoor!

fietsend ondergaande zon tegemoet.jpg

"We hebben met onze afdeling de training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd. Dit heeft ons dichterbij elkaar gebracht, waardoor we persoonlijk, als team en als bedrijf effectiever te werk gaan. Als je deze training bij Mark volgt, dan leer je enerzijds vaardigheden die je in kan zetten in je werk en anderzijds wordt je op een persoonlijk niveau uitgedaagd. Een aanrader als je een stap verder wilt komen met je organisatie."

Ruurd Lammers, Keten Manager, Stedin


Gecertificeerd

Gecertificeerd

 

Het gemiddelde cijfer voor de trainingen in 2017

 
Gecertificeerd

Gecertificeerd