Vrouwen als leidinggevende: It’s a mans world!

Je bent vrouw en manager in een organisatie en je ziet van alles om je heen gebeuren. Jij ziet en voelt aan alles dat jij het anders wilt, dat het anders moet! Professioneel samenwerken en communiceren zijn essentieel om de doelstellingen en te halen. 

Kantoor half.png

Je wilt meer impact maken, met daadkracht en slagingskans voor jouw ideeën bij de rest van het MT.

Wil jij je steviger positioneren binnen het management team?

Mijn 3 tips: 

  1. Wat je uitstraalt haal je naar je toe. Wil jij de dingen echt veranderen? Maak dan verbinding en communiceer krachtiger! 
  2. Spreek uit wat jij ervaart, denk hierbij aan de feedback regels; niets heeft meer impact dan het uitspreken van je eigen gevoel en visie!
  3. Systeemdenken includes you! Denk niet “het lukt mij niet om het verandert te krijgen”. Jij bent onderdeel van het team, wanneer jij de dingen anders gaat doen, verandert jouw omgeving mee.

Jij weet dat wanneer je jouw skills ontwikkelt, jij beter gaat communiceren en acteren en dat dáárdoor het MT, de mensen en de organisatie verandert en beter wordt.

Ben jij bereid om zelf verantwoording te nemen voor de verandering die nodig is om steviger in het team te staan? Schrijf je nu in voor de training “Leidinggeven 2.0”.